SEND DIN STUEPLANTE UDENFOR EN GANG IMELLEM

Ikke alene har du brug for et frisk pust i ny og næ, men nogle planter har det også bedre efter at have tilbragt noget tid i det fri. En varm sol på deres grønne kugler eller en blid brise gennem deres blade er et ægte boost og gør det muligt for dem at komme videre med deres liv indendørs i et stykke tid.

Tropiske planter
De fleste planter stammer fra et sted langt fra det kolde Nederlandene. De vokser i en varm ørken eller i en fugtig regnskov. De finder mere eller mindre den samme varme i vores stuer, men de mangler de andre fordele ved at bo i naturen. Hos os er det nogle gange en reel overlevelse i de tørre nybyggede huse, især om vinteren. Det er derfor, at det er meget rart for en tropisk stueplante at være udenfor i et stykke tid: En rigtig regnbyge i stedet for en vandkande gør underværker.

Regnelskere
Nogle stueplanter kan få det bedre med det samme, hvis de får en vanding eller et brusebad. Ved at vande øger du luftfugtigheden og efterligner levevilkårene i troperne. Er det 15 grader eller mere udenfor, og kan du se regn på Buienradar? Så kan du sætte de planter, du normalt vander, udenfor. De kan trods alt meget bedre lide regnvand end vand fra hanen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.