HVAD ER EN PLANTEVANDINGSMASKINE, OG HVORFOR ER DEN SÅ NYTTIG?

Nogle planter foretrækker at blive vandet hver dag, mens andre kun skal vandes en gang om ugen. Vi ønsker alle, at vores planter skal være glade og vokse godt, men det er ikke alle, der har lyst til at holde øje med denne tidsplan. Heldigvis findes der praktiske hjælpemidler som f.eks. plantevandingsapparater. Hvad gør de helt præcist? Vi forklarer det nedenfor.

Plantevandingsanlæg
Plantevandingsanlæg, drypvandingssystemer og vandkugler gør alle det samme: de vander planter. Det er færdige systemer, der forsyner indendørs planter med vand i længere tid. De gør det virkelig meget nemmere at passe planter, hvis du ikke er født med en grøn tommelfinger eller har lidt tid til at passe dem. Du skal blot fylde vandkuglen op igen, når den er tom. Og det burde virke, ikke sandt?

Hvordan virker det?
Du fylder en plantevandingsbeholder i form af en vandkugle med vand og sætter den solidt i jorden ved siden af stueplanten. Vandingsmaskinen fordeler derefter vandet lidt efter lidt. På denne måde drikker planterne kun, når de er tørstige, og de får lige akkurat nok vand.

Ikke alle plantevandingsapparater er lige stilfulde. Gå efter vandkugler, der er mindre iøjnefaldende, som f.eks. disse vandkugler af glas fra Dille & Kamille. Desuden ser glas meget mere solidt ud end plastik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.